Seitankrokantjes voor in de soep
Voorgerechten 20-30'   clock 1   people

ingrediƫnten

  • 1 lapje Abinda seitan
  • Sojasaus
  • Ei
  • Broodkruimels of paneermeel
  • Paprikapoeder
  • Peper
  • Olijfolie
Seitankrokantjes voor in de soep
 

Seitankrokantjes voor in de soep

voorbereiding

bereiding

Neem een lapje seitan, marineer het in wat sojasaus. Snijd het lapje in stukjes van 1 à 2 vierkante cm.

Haal de stukjes door wat geklopt ei en vervolgens door wat broodkuimels of paneermeel. Strooi er nog wat paprikapoeder op en peper naar smaak. Bak in een pan krokant in wat olijfolie.

Strooi de krokante stukjes bij in de soep.

Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies