Hoofdgerechten
60'
3
ingrediënten
- 10-12 stuks cannelloni
- 200g diepvriesspinazie ontdooid
- 1 pakje Abinda seitan
- 1 à 2 blikjes tomatenpuree
- 1 dl rode wijn
- 1 ui
- 1 à 2 teentjes knoflook
- 200g harde feta
- Zout, peper, nootmuskaat, tijm
- Olijfolie
- Ingrediënten voor bechamelsaus
Canneloni met spinazie en seitan
voorbereiding
bereiding
- Verwarm de oven op 180°C.
- Versnipper de ui, snij de knoflook fijn en fruit ze in een pan met wat olijfolie.
- Snij de seitan in kleine stukjes, doe de stukjes in de pan. Laat alles eventjes kleuren.
- Voeg de spinazie toe en roer alles goed door. Breng op smaak met zout, peper, nootmuskaat en tijm.
- Kook intussen de cannelloni voor in kokend water volgens de verpakking met een scheutje olijfolie.
- Giet ze voorzichtig af en koel ze onder stromend koud water.
- Maak een bechamelsaus. Rasp de feta en roer deze door de hete saus tot ze volledig is opgelost.
- Vet een passende ovenschotel in met olijfolie. (moet dit ?)
- Bedek de bodem met rode wijn en tomatenpuree in en en meng alles door elkaar.
- Vul de cannelloni met het spinazie-seitanmengsel en leg ze naast elkaar in de schaal.
- Giet er de witte saus overheen en zorg dat alle cannelloni is bedekt.
- Dek de schaal af met aluminiumfolie en plaats ze in de hete oven.
- Laat het gerecht 30 à 35 min garen, de laatste 10 min zonder de folie.