Seitan panini
Hoofdgerechten 20-30'   clock 1   people

ingrediƫnten

  • 1 sneetje Abinda seitan mignon
  • 1 eetlepel vetstof naar keuze
  • 1 grote ui, gepeld en in ringen gesneden
  • 1 koffielepel mosterdzaadjes
  • Peper en zout
  • 1 panini broodje of ciabatta
  •  Mosterd
  •  Een handvol rucola
  •  Enkele schijfjes tomaat
Seitan panini
 

Seitan panini

voorbereiding

bereiding

Verhit de vetstof en stoof de uien met de mosterdzaadjes.

Kruid met peper en zout.

Snij het broodje doormidden en warm het even op tussen de grill.

Besmeer de onderste helft met mosterd en beleg met de rucola.

Bak de seitan mignon tot hij een mooi krokant korstje krijgt.

Beleg het broodje met de rucola , de schijfjes tomaat en de seitan mignon.

Verdeel de gebakken uien hierover .

Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies