Seitan mignon pané met volkorenpasta
Hoofdgerechten 20-30'   clock 2   people

ingrediënten

  • Selder
  • Wortel
  • Tomaat
  • Ajuin
  • Knolselder
  • Rozemarijn
  • Volkoren pasta
  • 1 pakje Abinda Seitan mignon pané
Seitan mignon pané met volkorenpasta
 

Seitan mignon pané met volkorenpasta

voorbereiding

bereiding

Selder, wortel, tomaat, ajuin, knolselder in zeer fijne blokjes snijden en aanbakken in wat olie, afkruiden met rozemarijn.

Pikant tomatensausje maken.

Volkoren pasta koken en gebakken groenten eronder mengen, afwerken met wat saus.

Seitan mignon pané : met ring vorm uitdrukken en bakken in olie.

Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies