Hazelnootburger met geroosterde perziken met hazelnoten
Hoofdgerechten 40'   clock 4   people

ingrediƫnten

6 rijpe perziken
4 Abinda hazelnootburgers
100 gr hazelnoten (grof gehakt)
1/2 el verse tijm
1/2 citroen geperst
Olijfolie met knoflookaroma
Grof gemalen zwarte peper

Hazelnootburger met geroosterde perziken met hazelnoten
 

Hazelnootburger met geroosterde perziken met hazelnoten

voorbereiding

bereiding

Verwarm de grill voor. Leg in een ovenschotel partjes perzik, grof gehakte hazelnoten, tijm en citroenrasp en meng alles goed onder elkaar. Besprenkel met citroensap en kruid royaal met de zwarte peper en wat zout.

Doe de hazelnootburgers circa 10– 15 min onder de grill en draai regelmatig om.

 Serveer de burgers met het perzikenmengsel. 

Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies