Falafel-slarolletjes
Hoofdgerechten 30'   clock 4   people

ingrediƫnten

2 pakjes Abinda falafel
Plantaardige olie om in de bakken
1 avocado (ca 250g)
1tl citroensap
150g Abinda mayonaise
½ grof gehakte ui
1 grof gehakte tomaat
8 slablaadjes – gescheurd
4 grote pitabroodjes

Falafel-slarolletjes
 

Falafel-slarolletjes

voorbereiding

bereiding

Verhit de olie in een koekenpan en bak de falafels tot ze rondom bruin zijn.  Laat ze uitlekken op keukenpapier.

Prak de avocado met het citroensap en de mayonaise in een kommetje. Doe de ui en de tomaat erbij en meng alles goed.

Verdeel de sla en het avocadomengsel over de pitabroodjes, leg de falafels erop. Rol de pitabroodjes om de vulling

Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies