Courgetti met champignonsaus en spinazie
Hoofdgerechten 20'   clock 4   people

ingrediƫnten

  • Saus:
    • 200 g seitangehakt (of tofugehakt)
    • 1 bakje boschampignons fijngesneden
    • Een handvol verse babyspinazie
    • Peper en zout
    • Olijfolie
    • 1 potje champignonsalade
  • Erbij: een courgette in spirelli gesneden
Courgetti met champignonsaus en spinazie
 

Courgetti met champignonsaus en spinazie

voorbereiding

bereiding

  1. Bak de champignons samen met de seitangehakt goudbruin in olijfolie.
  2. Voeg peper en zout toe en op het laatste roer je er een potje champignonsalade door.
  3. Serveer de saus met een bord courgetti en werk af met verse basilicum.
Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies