Vegan Fondue met aardappelen, druiven en rode wijn
Hoofdgerechten 70'   clock 4   people

ingrediƫnten

  • 1 kg aardappelen
  • 2 uien
  • 2 el olijfolie
  • 300 g druiven
  • 75 ml rode wijn
  • Enkele laurierbla­den
  • Rozemarijn
  • 2 steranijs
  • Zeezout
  • 2 pakjes Abinda vegan fondue
Vegan Fondue met aardappelen, druiven en rode wijn
 

Vegan Fondue met aardappelen, druiven en rode wijn

voorbereiding

Verwarm de oven op 190°C.

bereiding

  1. Schil de aardappels en snij ze in grote stukken, leg ze in een ovenslede, voeg ui toe, besprenkel met olie + kruiden en schep goed om. Laat 30 min in de oven.
     
  2. Voeg nu de druiven, de rode wijn, de steranijs en de laurier toe. Opnieuw omscheppen en laat nog 30 minuten in de oven.
     
  3. Roer dooreen, schep op een bord en serveer de Abinda gebakken vegan fondue erbij.
Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies