TOFU gehaktballetjes
Hoofdgerechten 15'   clock 4   people

ingrediƫnten

  • 1 bokaaltje Champignon à la Grecque
  • 1 pakje Tofu De Hobbit 550g
  • Shoyu
  • Zwarte peper
  • Havermout
  • Bloem of arrowroot
TOFU gehaktballetjes
 

TOFU gehaktballetjes

voorbereiding

bereiding

  • Roer de tofu klein met een vork
  • roer er de Champignon à la Grecque onder en kruid met Shoyu en zwarte peper
  • Roer er zoveel mogelijk bloem onder tot het mengsel niet meer kleeft aan je handen
  • Maak balletjes van het mengsel (tip: doe dit met vochtige handen, dan gaat het een stuk gemakkelijker)
  • Laat ongeveer 30' opstijgen in de koelkast
  • Bak ze daarna bruin in een pan met sesamolie en plantaardige margarine
Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies