Seitan Tradition met pompoen en appel
Hoofdgerechten 70'   clock 4   people

ingrediƫnten

  • Seitan Tradition
  • 1 kg pompoen
  • 2 appels
  • 25 g zonnebloempitten
  • Citroen
  • Peper en zout
  • Olijfolie
  • Laurier
  • Rozemarijn
  • Venkelzaad
  • Chilivlokken
Seitan Tradition met pompoen en appel
 

Seitan Tradition met pompoen en appel

voorbereiding

Verwarm de oven op 200°C.

bereiding

  1. Halveer de pompoen en haal de zaden eruit, snij de pompoen in parten. Leg in een bakslede en besprenkel met olie en de kruiden. Zet 30 min in de oven.
     
  2. Voeg na 30 min pompoenpitten 10 minuutjes toe, zodat ze wat roosteren. Snij de appel in schijven met pel en besprenkel met citroen.
     
  3. Verdeel de ovenbereiding over de borden en voeg de gebakken seitanreepjes toe. Besprenkel met wat olie om op te dienen.
Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies