Provençaalse quinoasalade met La Mamma burger
Hoofdgerechten 20'   clock 4   people

ingrediënten

  • Quinoa voor 4 pers
  • 1 groene courgette in reepjes
  • 1 gele courgette in schijfjes
  • 1 ui fijngesneden
  • 150 g champignons in schijfjes
  • 1 rode puntpaprika in reepjes
  • Olijfolie
  • Provençaalse kruidenmix
  • Peper en zout
  • Rozemarijn
  • Sugarsnaps
  • 1 tray Abinda La Mamma burger
  • 1 teentje look
  • Basilicum
Provençaalse quinoasalade met La Mamma burger
 

Provençaalse quinoasalade met La Mamma burger

voorbereiding

bereiding

  1. Fruit de ui lichtjesbruin in olijfolie met een snuifje zout en een teentje geperste look.
  2. Voeg na enkele minuten de gesneden groeten toe (courgette, champignons, puntpaprika) en Provençaalse kruiden.
  3. Roerbak de groenten tot ze beetgaar zijn.
  4. Kook de quinoa volgens de voorschriften gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  5. Gril de burgers samen met de sugarsnaps, een snuifje zout en rozemarijn in olijfolie.
  6. Serveer de quinoa met de geroerbakte groenten, burger en sugarsnaps.
  7. Werk af met basilicum en extra peper.
Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies