Pasta met erwtjes en champignon a la grecque
Hoofdgerechten 20'   clock 4   people

ingrediƫnten

  • Pastasaus:
  • Pasta (volkoren) voor 4 personen
  • 1 bakje champignons
  • 200 g diepvrieserwtjes
  • Peper en zout
  • Olijfolie
  • Verse bladpeterselie fijngesneden
Pasta met erwtjes en champignon a la grecque
 

Pasta met erwtjes en champignon a la grecque

voorbereiding

bereiding

  1. Mix alle ingrediënten voor het pastasausje in een foodprocessor.
  2. Kook de pasta gaar.
  3. Bak de gehalveerde champignons in olijfolie met peper en zout goudbruin.
  4. Voeg de erwtjes toe en bak nog even mee. Voeg een handvol verse bladpeterselie toe.
  5. Meng de pastasaus door de pasta en serveer in een diep bord. Top met gebakken champignons en erwtjes, verse peterselie en edelgist.

 

Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies