Borsjt – seitan a la russe
Hoofdgerechten 90-120'   clock 2-4   people

ingrediënten

  • 1 pakje Abinda  seitan
  • 2 à 3 rode bieten
  • 2 uien
  • 6 aardappelen
  • ½ l groentenbouillon
  • 2 el shoyu mild (soyasaus)
  • 1 el olie
  • 2 el rode wijnazijn
  • 2 teentjes knoflook
  • Tijm
  • Rozemarijn
  • Peper
  • Laurierblad
  • Soyaroom (cuisine)
  • Kervel of peterselie
Borsjt – seitan a la russe
 

Borsjt – seitan a la russe

voorbereiding

bereiding

Rode bieten in een kookpot doen met de soyasaus en wijnazijn, tijm, peper, rozemarijn, laurierblad en geperste knoflook.

Doe de seitan en de aardappelen erbij, samen met de groentenbouillon.

Zacht laten stoven zodat de smaken zich goed vermengen.

Eventueel wat binden met opgeloste arrowroot.

Opdienen in diepe borden, rijkelijk overgoten met soyaroom.

Kervel of peterselie overstrooien.

Deze website gebruikt cookies

Sommige cookies zijn noodzakelijk om de website goed te doen functioneren en kan je niet weigeren als je deze site wil bezoeken. Andere cookies gebruiken we voor analysedoeleinden. Deze kan je weigeren indien je dit wenst.

Meer informatie over cookies